TBA

plattegrond
Terug Mebest publicaties Download PDF

Mebest 2019 nr. 5

Eind oktober is de alweer vijfde Mebest van 2019 verstuurd. In deze uitgave staan vier mooie, leerzame en gevarieerde projecten beschreven.

Download de pdf van Mebest 2019-5 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Aparthotel Boat & Co; anders dan anders, ook de bouw

Mensen die wat langer in Amsterdam willen blijven dan de gemiddelde citytripper kunnen sinds oktober op fijne plek terecht. Hotel Boat & Co aan de Houthaven is een mooi gebouw met een prettige sfeer, de verfrissende geest van een vruchtbare samenwerking waart er nog rond.

Niet alleen studenten leren in Erasmus MC

In het grootste universitair medisch centrum van Nederland kun je natuurlijk geen kleine terrazzovloer leggen. 12.000 m2 is een record. De uitvoering was een uitdagende en uitermate leerzame ervaring.

Vredenburgplein: een puzzel van 500.000 stukjes

Een mozaïek van ruim 400 m2, ga er maar aan staan. Om het te maken, maar ook om de vele verschillende stenen bij elkaar te krijgen. Want aan graniet wil nog wel eens een smetje kleven dat van MVO een lastig verhaal maakt.

Stralende vakantiewoningen op Texel

Een feest voor het oog, de vakantievilla’s met gepleisterde buitengevelisoaltie in De Koog. En nog fijner is het dat alle betrokken partijen goed begrijpen wat er nodig is om dat feest heel lang te laten duren.

Download de pdf van Mebest 2019-5 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Meer Mebest

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store