TBA

plattegrond
Terug Mebest publicaties Download PDF

Mebest 2020 nr. 1

De eerste Mebest van 2020 is eind februari verzonden. Hier kunt u de digitale versie bekijken.
In deze uitgave hebben we vier behoorlijk verschillende projecten onder de loep genomen. Daarnaast een artikel over de gipsplatenbokken en een schrikbarend verhaal uit de praktijk van het TBA.

Download de pdf van Mebest 2020-1 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Natuursteen gevel van Forum Groningen kan wel een bevinkje hebben

Ruim honderdduizend bezoekers trok Forum Groningen in de eerste dagen na de opening. Begrijpelijk want het is een indrukwekkend gebouw. En niet alleen om te zien. Want 13.000 platen natuursteen aan de gevel, in aardbevingsgebied?

Scheuren getemd met flinterdun membraan

De keuze voor een vloerafwerking wordt nogal beperkt als er scheuren in de ondervloer zitten. Gietvloeren vallen dan al snel af. Ten onrechte, zo bewijst de vernieuwde entree van Van den Bos Flowerbulbs in Honselersdijk.

Een tikje landelijk maar superstrak

Dikke eiken balken in de woning, het ziet er vaak razend sfeervol uit. Maar in een nieuwbouwwoning misschien toch wat gezocht. Gulden middenwegen slaan de plank nog wel eens mis maar deze woning in Bakkum doet dat zeker niet.

Innovatieve distributielijnen, korte afbouwlijnen

Constructies bouwen en afbouwen zijn twee aparte disciplines. Hoek Groep schakelde dan ook twee verschillende aannemers in voor het nieuwe pand; eentje voor de bouw en eentje voor de afbouw.

Download de pdf van Mebest 2020-1 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Meer Mebest

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store