TBA

plattegrond
Terug Mebest publicaties Download PDF

Mebest 2020 nr. 4

Mebest 4 van 2020 is uit! 

In deze editie van het afbouwmagazine kunt u vier artikelen uit vier veschillende afbouwsectoren lezen. We hebben een stuk over woontoren Onyx in Eindhoven; natuursteen dus. Er is een artikel over diverse terrazzotoepassingen bij verschillende biefstukrestuarants van Loetje. Verder is er een stuk over tadelakt en een verhaal over de plafond- en wandmontage bij advocatenkantoor Dentons. En uiteraard in deze Mebest ook weer een artikel uit de praktijk van de technisch adviseurs van TBA. Dit keer gaat het om schade aan de naadloze wand- en vloerafwerking in een badkamer.

Download de pdf van Mebest 2020-4 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Torenhoog sieraad in hartje Eindhoven

Verrassend is het natuurlijk niet dat de entree van woontoren Onyx in Eindhoven is opgesierd met onyx. Maar de manier waarop dat is gedaan, is niet bepaald alledaags. En de combinatie met de exclusieve marmer springt eveneens in het oog.

Evenwichtskunst op de Zuidas

Geld lijkt soms geen rol te spelen in het financiële district van Amsterdam. Maar bij de herinrichting van advocatenkantoor Dentons op de Zuidas is wel degelijk op de kleintjes gelet. Een mooie combinatie van hergebruik en nieuw. En van vertrouwelijkheid en transparantie.

Tadelakt; meer dan een mooi verhaal

Succes kent vele vaders. En vele volgelingen. Tadelakt heeft dat mogen ervaren. Maar de look-a-likes missen meer dan het exotische tintje en het snufje mysterie.

Biefstuk en terrazzo; een klassieke combinatie

Heel Nederland maakt kennis met Loetje; de restaurantketen breidt gestaag uit. En in het kielzog van de malse ossehaasbiefstuk met jus en witbrood volgt terrazzo met grove korrels. Smullen geblazen!

Download de pdf van Mebest 2020-4 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Meer Mebest

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store