TBA

plattegrond
Terug Mebest publicaties Download PDF

Mebest 2020 nr. 5

In de tweede helft van oktober is de vijfde Mebest van 2020 uitgekomen. In dit nummer van het afbouwmagazine drie projecten waarin verschillende afbouwdisciplines schitteren. Een kerkje daarvan een woning is gemaakt met duurzaam stucwerk en terrazzo vloeren. Een voormalig bankgebouw waarin lekkers en moois van Italiaanse bodem valt te proeven en te zien; Venetiaanse glanspleisters en terrazzo. En een loft met kunstzinnig stucwerk en functionele scheidings- en voorzetwanden. Het artikel over de praktijkervaringen van de technisch adviseurs van TBA gaat over de vlakheidsbeoordeling van platenwanden en -plafonds, en over de nieuwe richtlijn die TBAover deze materie heeft gepubliceerd.

Download de pdf van Mebest 2020-5 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Voormalig kerkje omgetoverd tot woning

Kerken en comfort gaan niet per definitie goed samen. Van zo’n voormalig Godshuis een woning maken vraagt dan ook veel aandacht voor het binnenklimaat. En dan kan leem, met zijn vochtregulerende eigenschappen, wel eens een zeer goede keuze zijn.

La Banca: robijnrode wijnen en goudglanzende wanden

Wat doe je als je liefhebber bent van Italiaanse wijnen, vleeswaren, kazen, terrazzo en glanspleisters en mensen wilt laten meegenieten van die schatten? Dan begin je La Banca: een wijnstudio annex prosciutteria annex showroom

Keihard kunstwerk in comfortabele loft

Een schilderij aan de muur of een beeldje op de plank is hartstikke leuk maar als je écht wil uitpakken met kunst dan maak je van een héle wand een kunstzinnige blikvanger.

Download de pdf van Mebest 2020-5 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Meer Mebest

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store