TBA

plattegrond
Terug Mebest publicaties Download PDF

Mebest 2020 nr.3

Half juni is Mebest 3 verstuurd. In deze uitgave kunt u lezen over de vernieuwing van Het Dorp, een parkeergarage vol terrazzo, twee flatgebouwen die zijn verduurzaamd met onder meer gevelisolatie en de aanpak van vochtproblemen in een kelder. Het praktijkverhaal van TBA gaat over scheuren in gepleisterde stucplatenplafonds.

Download de pdf van Mebest 2020-3 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Verduurzamingsingreep maakt Alkmaarse appartementen warmer én frisser

De verduurzaming van de woningvoorraad zorgt nog voor veel vraagtekens. Hoe pak je het aan? Wat is haalbaar? De renovatie van twee appartementenflats in Alkmaar laat zien dat met buitengevelisolatie héél grote sprongen mogelijk zijn.

Een parkeergarage als een paleisje

De Scheveningse boulevard heeft de weg naar boven weer gevonden. Na de Zuidboulevard heeft nu ook de Noordboulevard een enorme upgrade ondergaan. Met als onopvallend hoogstandje de prachtige parkeergarage in het duin.

Strakke looks voor nieuwbouw in Het Dorp

Met een ingrijpende vernieuwing kiest het baanbrekende Het Dorp uit de jaren zestig voor een nieuwe koers in de zorg en begeleiding van gehandicapten. De uitstraling en het interieur van het eerste nieuwe gebouw sluit goed aan bij de modernisering.

Vochtproblemen in de kroeg

Wat doe je als het stucwerk in de voorraadkelder van je stamcafé aan vochtproblemen dreigt onder te gaan? Uiteraard steek je de helpende hand toe. Maar een saneerpleister voor gevels is een even onverwachte als effectieve oplossing.

Download de pdf van Mebest 2020-3 met de button hieronder of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Meer Mebest

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store