TBA

plattegrond
Terug Mebest publicaties Download PDF

Mebest 2021 nr. 2

Eind april is de tweede Mebest van 2021 verzonden. In deze uitgave hebben we vier heel verschillende projecten voor u belicht. In het stuk over de Parkeergarage Garenmarkt in Leiden gaan we in op de keuzes  die de architect maakte voor de afbouw. De glazen systeemwanden, de vloerafwerking en de natuursteen vloer- en wandafwerking komen aan bod. We beschrijven de gevelrestauaratie van de Harmonie in Alkmaar, de  terrazzovloer en terrazzo meubelafwerkingen in de nieuwe ontvangstruimte in Designer Outlet Center Roermond en de verbouwing van het raadhuis in Amstelveen. 

Ook hebben we weer een interessante case uit de praktijk van een van de technsich addviseurs van TBA. Dit keer nemen we u mee in de zoektocht naar de oorzaak van verkleuring van stucwerk in badkamers van een hotel. 

Download de pdf van Mebest 2021-2 met de button onderaan de pagina of klik hier voor de digitale bladerversie.

Terug naar de basis voor minstens nog een eeuw Harmonie

Schouwburg , bioscoop, evenementenzaal; De Harmonie in Alkmaar heeft in anderhalve eeuw al wat functies gehad. Na een grote renovatie en een vakkundige restauratie van de gevels volgt een nieuwe levensfase: huisvesting

Hoogstandje onder de grond

Parkeergarage Garenmarkt in Leiden is een zeer sterk staaltje ingenieurs- en bouwkunst. Maar het uiterlijk mag er ook zijn. Sobere afbouw maar heel effectief.

Raadhuis Amstelveen laat gebaande paden links liggen

Met een grondige ingreep van zo’n drie jaar wordt het interieur van raadhuis van Amstelveen volledig gemoderniseerd. Een operatie waar een afbouwbedrijf de coördinerende rol van aannemer vervult en afbouw het etiket ruwbouw krijgt.

Soepele samenwerking bij DOC Guest Service

Designer Outlet Center Roermond greep de coronapauze aan om een prachtige klantenservice te realiseren waarin heel veel ruimte is weggelegd voor terrazzo. Een eindresultaat dat door de uitstekende samenwerking tussen de partijen niet alleen mooi maar ook goed en degelijk is.

Download de pdf van Mebest 2021-2 met de button hieronder of klik hier voor de digitale bladerversie.

Download PDF

Meer Mebest

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store