AfbouwPost is vernieuwd · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

AfbouwPost is vernieuwd

Met trots presenteert het TBA u in juli 2015 de eerste AfbouwPost nieuwe stijl! Natuurlijk vindt u in dit magazine nog steeds het belangrijkste nieuws uit de afbouw. Met praktijkverhalen van onze technische adviseurs en veel aandacht voor trends en ontwikkelingen in de afbouw.

Vertrouwde informatie dus, in een nieuw jasje. Maar u zult ook nieuwe items tegenkomen. Samen weten we meer. Daarom voegen we de berichten voor
stukadoors, plafond en wand en vloeren en terrazzo voortaan samen. Zo weet u ook wat er speelt bij uw collega’s: waardevolle kennis voor uw dagelijkse werk!

Voor wie echt alleen over zijn eigen sector wil lezen, hebben we de artikelen duidelijk herkenbaar gemaakt. Nieuw zijn ook de interviews met afbouwers uit de verschillende sectoren. Tegen welke problemen lopen zij aan tijdens hun werkzaamheden? En welke oplossingen kiezen zij daarvoor? Ervaringen waar u uw voordeel mee kunt doen.

In de AfbouwPost van juli 2015 leest u over het advies van vloerenexpert Onno de Vries om voor dekvloeren alleen eigenschappen
overeen te komen die daadwerkelijk van belang zijn. Plafond- en wandadviseur Hermen de Hek vertelt over het effect van strijklicht.
En stucdeskundige Ed van der Plas legt uit hoe verstandig het kan zijn om
te werken volgens onze richtlijnen.

Wilt u de AfbouwPost van juli 2015 lezen? Houd dan onze website/social media of uw brievenbus begin juli 2015 in de gaten!