CadCeil en CadWall: calculatiesoftware voor systeemplafonds en systeemwanden · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

CadCeil en CadWall: calculatiesoftware voor systeemplafonds en systeemwanden

De calculatie en werkvoorbereiding van systeemplafonds en systeemwanden ging nog nooit zo snel. Dankzij de applicaties CadCeil en CadWall, gekoppeld met het ERP-systeem van Gilde. Gebruik scheelt tijd vooraf en het scheelt materiaal in de uitvoering.

Om u een idee te geven: met CadCeil/Gilde Software kunt u in één dag een verdieping van 5000 m2 uittekenen en uittrekken, ook als deze verdeeld is over verschillende ruimtes. En dat kunt u voor verschillende materiaalsoorten doen! CadWall tekent en berekent even snel en eenvoudig metal stud wanden. Gilde ontwikkelde oplossingen die direct rendement opleveren. Het antwoord op een dringende vraag uit de markt.

Snel materiaalgebruik berekenen
Met CadCeil/CadWall maken calculators en werkvoorbereiders een revolutie mee. Voortaan meet u ruimtes en oppervlakken en doen CadCeil of CadWall en Gilde Software het werk. Ze berekenen direct nauwkeurig hoeveel materiaal u netto nodig heeft en wat de kosten zijn. Daarmee is de bestelbon ook gereed. Wilt u toch een ander systeem gebruiken of andere materialen kiezen? Net zo gemakkelijk: na een minuut heeft u een nieuw overzicht.

Ideaal: koppeling met het Gilde systeem
De grote winst van CadCeil en CadWall is de koppeling met het ERP-programma van Gilde Software. De applicaties werken razendsnel doordat ze zelf alleen de hoofdzaken doet: op basis van oppervlakte en gekozen systeem berekenen ze de benodigde materialen. Deze data exporteert u eenvoudig naar Gilde Software. Hierin geeft u de details aan. Daarna weet u waar u aan toe bent. De calculatie is gereed en u kunt de bestellijst direct printen als u wilt. Een aangepaste calculatie met andere materiaalkeuzes is voortaan minutenwerk, even eenvoudig als u zou verwachten. Ook het vervolg van het project kunt u professioneel sturen en bewaken in Gilde Software.

Snelle terugverdientijd
Het ERP-pakket met een of beide applicaties dat Gilde Software aanbiedt, is geschikt en betaalbaar voor zowel grote als kleinere partijen. Voor nieuwe opdrachtgevers geldt: de exacte investering is afhankelijk van de eisen en wensen met betrekking tot het ERP-systeem.

Voor Gilde Software-gebruikers geldt de vuistregel dat zij de investering in CadCeil na twee tot drie middelgrote projecten hebben terugverdiend aan besparing op manuren en faalkosten. 

Ga voor meer informatie over CadCeil & CadWall naar www.gildesoftware.nl.