Download nu de gratis TBA-app voor iOS en Android! · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Download nu de gratis TBA-app voor iOS en Android!

Altijd alle richtlijnen en het laatste afbouwnieuws binnen handbereik hebben?  Download nu de gratis TBA-app voor iOS en Android!

Met de app heeft u altijd alle richtlijnen bij de hand en bent u overal en altijd op de hoogte van het laatste afbouwnieuws. Daarnaast is het mogelijk om op eenvoudige wijze contact met ons op te nemen als u een dienst wilt bestellen of een vraag heeft.

De richtlijnen zijn beschikbaar voor de sectoren stukadoor, wand en plafond en vloeren en terrazzo. Als u op een richtlijn klikt kunt u een korte omschrijving lezen en de richtlijn downloaden. Het downloaden hoeft u slechts eenmalig te doen, omdat de richtlijn wordt opgeslagen op uw mobiele telefoon. Hierdoor kunt u de richtlijn altijd en overal raadplegen wanneer u maar wilt. Met of zonder een internetverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om de richtlijnen te printen vanaf uw telefoon. De richtlijnen zijn zodanig ontworpen dat u na het printen een gebruikersvriendelijke versie van een richtlijn op papier heeft.

Downloaden
Het downloaden van de app is zo gedaan. De TBA-app is voor iOS  via de Apple Store  en Android  via de Google Playstore  te downloaden.

   OF   

Download nu de gratis TBA-app voor iOS en Android! 

Als u vragen heeft over de app kunt u contact opnemen via info@tbafbouw.nl of 070 33 66 500.