Eerste TBA cursusdag groot succes · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Eerste TBA cursusdag groot succes

Op 11 maart 2015 was het zover: de TBA-cursusdag in het Van der Valk Hotel in Houten.

Natuurlijk was er een cursus voor elke sector: stukadoors, plafond- en wandmontage en vloeren. De cursisten waren zowel afbouwers met ruime ervaring als nieuwelingen. Onze technisch adviseurs Hermen de Hek, Onno de Vries en Ed van der Plas verzorgden de cursus.

Onderwerp van de dag was het voorkomen van schades. Uit onze ervaringen blijkt namelijk steeds vaker dat afbouwers het herstel van schade aan een werk in de schoenen geschoven krijgen. Met praktijkvoorbeelden hebben onze technisch adviseurs de cursisten stap voor stap uitgelegd hoe ze schades die zich vaak voordoen kunnen voorkomen. Herstel is dan niet meer nodig. De cursisten zullen hierdoor veel tijd en geld gaan besparen. 

Tijdens de aangeboden lunch halverwege de dag kon er ook worden bijgepraat. Met elkaar en met onze adviseurs. Aan het eind van de cursus kregen alle deelnemers een certificaat.

Met zulke enthousiaste deelnemers was de cursusdag zeer geslaagd. We kijken daarom vol verwachting uit naar de cursus in het najaar van 2015! Doet u dan ook mee? Meer info binnenkort in onze digitale nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan HIER.

Zie hieronder het fotoverslag van de cursus.