Even voorstellen: nieuwe medewerker Rene Rieborn · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Even voorstellen: nieuwe medewerker Rene Rieborn

Wie is Rene Rieborn?

Goedendag! Ik ben Rene Rieborn, 48 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Op dit moment woon ik al 10 jaar in Apeldoorn samen met mijn vrouw Mirjam, onze zoon Jeroen en dochter Kim. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd stap ik graag op de fiets om te mountainbiken of racefietsen. Op zaterdag sta ik langs de kant van het voetbalveld om mijn kinderen te zien voetballen. 

Waar heb je gewerkt?

De afgelopen acht jaar heb ik met veel plezier voor Uzin Utz Nederland BV (voorheen Unipro) uit Haaksbergen gewerkt. Hier heb ik als Technisch Commercieel Adviseur voor Arturo vloeren in de buitendienst gewerkt. In deze functie heb ik me bezig gehouden met het maken van adviezen en technische rapporten met betrekking tot vloeren. 

Hoe kwam je onze vacature tegen?

Op social media zag ik de vacature van Technisch Adviseur Vloeren bij het TBA voorbij komen. Na een leuk telefonisch gesprek met Onno de Vries heb ik besloten om te solliciteren. 

Wil je verder nog iets kwijt?

Als Technisch Adviseur Vloer bij het TBA ga ik (herstel)advies geven, schadediagnoses verrichten en kwaliteitscontroles doen door het hele land. In voorkomende gevallen breng ik een bindend technisch advies uit. Mijn werkgebied betreft vloeren, vloerafwerkingen en terrazzo.

Tot slot wil ik zeggen dat ik ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging heb en ik hoop u graag snel te mogen ontmoeten!