Faay Vianen B.V. wint Business Succes Award 2015 · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Faay Vianen B.V. wint Business Succes Award 2015

Persbericht - Vianen, 24 augustus 2015 

Vianen – Faay Vianen B.V. uit Vianen is uitgeroepen tot branchewinnaar van de “Nationale Business Succes Award 2015” in de sector “Ruw & Afbouw”! Hiermee dingt het bedrijf mee naar de Nationale Business Succes Award van 2015 die eind dit jaar in het televisieprogramma De Succesfactor wordt uitgereikt.

Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar.

Binnen de branche ” Ruw & Afbouw waren vijf bedrijven genomineerd en Faay is uitgeroepen tot branchewinnaar in deze branche.
De National Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Als branchewinnaar doet Faay automatisch mee aan de volgende ronde. Na een landelijke stemming volgt de finale waarin wordt bepaald wie zich "Winnaar Succes Award 2015" mag noemen.
Naast de overall titel dingt Faay ook mee naar de Business Succes Award voor de Meest innovatieve onderneming én Beste werkgever. Tevens is Faay genomineerd voor de sector award voor Beste in High Tech én Beste in Bouw.

Onderscheidend vermogen
Het feit dat Faay continu investeert in nieuwe technologieën en apparatuur ter verbetering van haar producten en diensten en blijft innoveren was voor de nominatiecommissie een van de redenen tot toekenning van deze prijs.

Na de prijsuitreiking zijn er tevens opnames gemaakt voor het tv programma De Succesfactor welke op zondag 6 september as. om 12.55 uur wordt uitgezonden op RTL7.