Gratis cursus volgen en 100 euro ontvangen · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Gratis cursus volgen en 100 euro ontvangen

Op 29 januari 2016 vond de eerste cursusdag Platenmontage bij gevelisolatie plaats. De dag begon met een theoretische introductie van Ed van der Plas, deskundige op het gebied van stukadoorswerk van het TBA. Vervolgens gingen de deelnemers aan de slag met de trainers van verschillende leveranciers (Knauf, Sto, Strikolith en Alsecco). Met verschillende soorten platen en lijm leerden de deelnemers om op de juiste manier gevelplaten aan te brengen en waarom.

 

2e cursusdag op 19 februari

Wegens het grote succes van de eerste cursusdagwordt er een tweede cursusdag georganiseerd. Ook op deze dag leggen we uw werknemer stap voor stap uit hoe hij op de juiste manier gevelplaten aanbrengt en waarom. Na het volgen van de cursus beschikt hij over de vakkennis en het inzicht om zelfstandig plaatmontagewerkzaamheden uit te voeren. Zo voorkomt u onnodige kosten en is uw werknemer helemaal op de hoogte in uw vakgebied!

Voor wie?
De cursus is voor werknemers die onder de cao Afbouw vallen of daar binnenkort onder gaan vallen. Na de cursus kunt u de cursist namelijk in dienst nemen. Uiteraard is de cursus geschikt voor cursisten die nog nooit platen hebben geplakt.

Prijzen
De kosten van de cursus zijn normaal gesproken € 384,-. Maar de cursus is nu gratis. Sterker nog, u ontvangt € 100,- per deelnemer als verletkosten. Wel aanmelden en niet op komen dagen betekent € 384,- betalen. Aan het eind van de cursus ontvangt de cursist een certificaat.

Programma op 19 februari 2016
08.00 uur ontvangst
08.30 uur start training met toelichting dagprogramma theorie:
• regelgeving
• toepassen van steigermateriaal
• ondergronden
• opslag materialen
09.45 uur kleine pauze
10.00 uur praktijk
12.30 uur lunchpauze
13.15 uur vervolg praktijk
16.00 uur evaluatie
16.30 uur afsluiting training met certificaat

Hoe kan ik me aanmelden?
Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Vol = vol. Ook kunt u bellen naar  0182 - 64 11 11 of via de trainingspagina van Savantis.