Inschrijving beste leerbedrijf 2014 geopend · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Inschrijving beste leerbedrijf 2014 geopend

Wat zijn de beste leerbedrijven van 2014? De inschrijving voor de belangrijkste verkiezing op het gebied van opleiden is nu geopend. Iedere werkgever, werknemer of leerling kan een bedrijf aanmelden. Zowel bedrijven in de sector Schilderen en Onderhoud als Afbouw kunnen aan de verkiezing deelnemen.

Savantis is jaarlijks op zoek naar haar beste leerbedrijven en haar beste praktijkopleiders. De verkiezing stimuleert leerbedrijven om een visie op opleidingsbeleid uit te dragen. Mede daardoor blijft het vakmanschap voor de toekomst behouden.

Deze zomer selecteert een vakjury van Savantis de bedrijven die gaan strijden om de titel in hun eigen sector. Uit de twee sectorwinnaars wordt vervolgens de overallwinnaar gekozen: het Beste Leerbedrijf Savantis 2014. Uit de praktijkopleiders van álle genomineerde bedrijven in de twee sectoren wordt ook de Beste Praktijkopleider Savantis 2014 gekozen. De bekendmaking van de winnaars vindt eind september plaats.

Na de Savantis-verkiezing worden het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider voorgedragen voor de landelijke verkiezingen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap die begin 2015 plaatsvinden. Daarin nemen ze het op tegen de uitblinkers in de andere beroepssectoren die ons land rijk is.

Een bedrijf aanmelden kan eenvoudig via www.savantis.nl/besteleerbedrijf. Op dezelfde pagina staan ook de beoordelingscriteria en de winnaars vanaf 2000. Aanmelding is mogelijk tot en met 23 mei 2014.