Kom ook over de vloer! · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Kom ook over de vloer!

Op 12 april 2018 wordt het weer druk in Veenendaal. NOA organiseert dan voor de 14e keer de Vloerendag. Hét netwerkevenement voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en
voor/nabehandeling vloerenbedrijven. Het is dé ontmoetingsplek van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten en dé plek om de nieuwste trends en ontwikkelingen te zien. Ook is het TBA aanwezig!

De vakdag voor alle ondernemers in de vloeren- en terrazzobranche wordt al jarenlang geprezen vanwege de hoge mate van vakinhoudelijkheid en de sfeervolle, informele setting. Tal van leveranciers presenteren onder meer toeslagmiddelen, pomptrucks, silo’s, gereedschappen, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloerenmortels en andere grondstoffen.

Naast producten en demonstraties is er ook een inhoudelijk programma met lezingen en workshops. Experts geven tijdens korte, prikkelende
lezingen antwoorden op de volgende vragen:

¦ Werkt dat wel: vezels in dekvloeren?
¦ Welke eisen stelt de vloerafwerking aan de ondervloer?
¦ ISDN nadert zijn einde. Wat betekent dat voor ondernemers?
¦ Hoe voorkom je opmerkelijke schade aan vloeren?

Als topspreker is Hennes de Ridder in huis gehaald. Gepensioneerd hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft. Hij bekijkt het bouwproces uiterst kritisch en zal u een spiegel voorhouden. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie, een dinerbuffet en een afsluitende borrel in het speciale Vloerencafé.

Wilt u op de Vloerendag de ondernemers uit de vloerenwereld
ontmoeten en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen?

Meldt u zich dan aan via www.noa.nl/vloerendag.

Bezoek ons bij stand 22!

Donderdag 12 april 2018
10.00 - 20.00 uur
Nieuweweg 226
Veenendaal
Toegang gratis

Bron: NOA.