Koop nu PBM's tegen lage prijzen · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Koop nu PBM's tegen lage prijzen

Om op de bouw veilig te kunnen werken zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig. Deze PBM’s zijn erop gericht om het risico op (blijvend) letsel aanzienlijk te verminderen. Om u daarin te ondersteunen en de kosten voor deze PBM’s aantrekkelijker te maken gaat het TBA een samenwerking aan met Riwear. Riwear is een betrouwbare, kundige en flexibele speler op het gebied van werkkleding en PBM’s. Daardoor kunt u een TBA-pakket met PBM’s kopen tegen een lage prijs. Hoe?

Volg deze stappen:
1. ga naar www.tba.riwear.nl
2. kies het TBA-pakket en voeg het toe aan de winkelmand;
3. reken af en profiteer van de lage prijzen!

Het TBA-pakket is voorzien van een:

  1. Veiligheidshelm waar het binnenwerk voorzien is van een draaiknopinstelling om de helm eenvoudig in te stellen. De M-Safe PE helm MH6010 is gemaakt van UV-bestendig High Density polyethyleen en is daardoor comfortabel om te dragen.
  2. Veiligheidsbril dat maximale bescherming geeft door gebogen galzen. De M-safe v-bril Logan heldere lens heeft een zeer licht gewicht dat heel comfortabel is. De lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat, zijn antikras gecoat en zijn heel helder.
  3. Mondkap van veiligheidsnorm FFP2. De M-Safe masker is ook voorzien van een ventiel van het type 6210.
  4. Handschoenen met PU coating op nylon drager. De Handschoen PU-Flex Nylon CAT2 is ideaal voor allround montagewerkzaamheden, met bijzondere goede vingergevoeligheid voldoet hij aan de volgende normen: EN 420/EN 388 (4131).
  5. Gehoorbeugel gemaakt van ABS. De 3M E-A-R Caps EC-01-000 gehoorbeugel is ideaal om te gebruiken als wegwerpgehoorbescherming voor bijvoorbeeld bezoekers aan de fabriek. De oordoppen zijn gemaakt van polymeerschuim met trage terugzettijd. Het is comfortabel rond de nek te hangen wanneer het niet gebruikt wordt.

Alle producten zijn ook LOS te verkrijgen.

www.tba.riwear.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen via 070 33 66 500 of info@tbafbouw.nl. Wij staan u graag te woord.