Onnodige kosten besparen: eendaagse cursus Platenmontage bij gevelisolatie · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Onnodige kosten besparen: eendaagse cursus Platenmontage bij gevelisolatie

Onnodige kosten ontstaan vaak door onzorgvuldig werken en onvoldoende kennis bij het monteren van platen. Daarom bieden Technische Bureau Afbouw en Savantis in samenwerking met fabrikanten/leveranciers de aantrekkelijke eendaagse cursus Platenmontage bij gevelisolatie aan.
We leggen uw werknemer stap voor stap uit hoe hij op de juiste manier gevelplaten aanbrengt en waarom. Na het volgen van de cursus beschikt
hij over de vakkennis en het inzicht om zelfstandig plaatmontagewerkzaamheden uit te voeren. Zo voorkomt u onnodige kosten en is uw werknemer helemaal op de hoogte in uw vakgebied!

Voor wie

De cursus is voor werknemers die onder de cao Afbouw vallen of daar binnenkort onder gaan vallen. Na de cursus kunt u de cursist namelijk in dienst nemen. Uiteraard is de cursus geschikt voor cursisten die nog
nooit platen hebben geplakt.

Prijzen

De kosten van de cursus zijn normaal gesproken € 384,-. Maar de cursus is nu gratis. Sterker nog, u ontvangt €100,- per deelnemer als verletkosten. De kosten voor de cursus worden betaald door het samenwerkingsverband van het TBA, Sto Isoned, DAW sector afbouw, Knauf en Savantis. Wel aanmelden en niet op komen dagen betekent € 384,- betalen. Aan het eind van de cursus ontvangt de cursist een certificaat.

Programma 29 januari of 19 februari 2016

08.00 uur ontvangst
08.30 uur start training met toelichting dagprogramma theorie:
• regelgeving
• toepassen van steigermateriaal
• ondergronden
• opslag materialen
09.45 uur kleine pauze
10.00 uur praktijk
12.30 uur lunchpauze
13.15 uur vervolg praktijk
16.00 uur evaluatie
16.30 uur afsluiting training met certificaat

Hoe kan ik me aanmelden?

Opgeven kan door door te bellen naar 0182 - 64 11 11. U kunt zich ook opgeven op de trainingspagina van www.savantis.nl.