Succesvolle TBA cursusdag herhaald · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Succesvolle TBA cursusdag herhaald

Op 11 maart 2015 verzamelde een grote groep ondernemers, werknemers en zzp’ers uit de afbouwsector zich in Hotel Van der Valk in Houten voor de eerste TBA-cursusdag. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden kregen de deelnemers inzicht in het herkennen en voorkomen van schades. En natuurlijk waren er de nodige tips, bijvoorbeeld over hoe u kunt besparen op het herstel. ’s Middags volgde een heldere uitleg over de nieuwste richtlijnen en normen per vakgebied. Weer geheel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, sloten we deze geslaagde cursusdag af met een borrel. 

Het animo voor deze eerste TBA-cursusdag was zodanig groot, dat we besloten hebben om in november 2015 een tweede cursusdag te
organiseren. Deze cursusdag zal wederom in het teken staan van het herkennen en voorkomen van schades. U krijgt praktische tips om schades te voorkomen en u wordt uitvoerig bijgepraat over de nieuwste richtlijnen en normen. Voorafgaand aan de cursus heeft u de mogelijkheid om eigen schades of onderwerpen door te geven aan onze technische adviseurs. Zij zullen deze, voor zover mogelijk, behandelen tijdens de cursus. 

Heeft u de eerste cursusdag gemist en wilt u deelnemen in november? Houd dan vanaf september de Afbouwpost en onze website in de gaten. Daar zullen we de exacte datum en plaats bekendmaken. Ook zullen we u via Facebook hierover informeren. Heeft u vragen over de TBA-cursusdag? Bel ons op 070 33 66 500 of stuur een e-mail naar info@tbafbouw.nl.