Uw gevelisolatiewerk voor de verzekerde garantie laten controleren: bel Technisch Bureau Afbouw · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Uw gevelisolatiewerk voor de verzekerde garantie laten controleren: bel Technisch Bureau Afbouw

Heeft u een stukadoors- of afbouwbedrijf? En bent u aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Gevelsystemen?

Dan kunt u voor de verzekerde garantie van uw gevelisolatiewerk weer terecht op het vertrouwde adres. Technisch Bureau Afbouw gaat de controles weer uitvoeren voor SGG! Onze technisch adviseurs beschikken over brede kennis en ervaring op het gebied van gevelisolatiesystemen. En ze zijn onafhankelijk. Zij komen op diverse momenten in het afbouwproces op de bouwplaats. Daar krijgen zij een beeld van de verschillende onderdelen van uw gevelisolatiewerkzaamheden.

Zij controleren bijvoorbeeld of er wordt gewerkt volgens het leveranciersadvies, de Nationale Beoordelingsrichtlijn (BRL) 1328 en de Nationale Uitvoeringsrichtlijn (URL) 0735. Ook beoordelen zij vooraf de ondergrond, het aanbrengen van de isolatieplaten, de grondmortelweefsellaag, de eindafwerking en uiteraard de detailleringen. Zo kunnen zij u op de juiste wijze adviseren. Ook overleggen zij met de verwerkers, aannemer en/of opdrachtgever.

Bestellen? Kijk op www.tbafbouw.nl/diensten of bel 070 33 66 500 als u meer wilt weten over de gevelcontroles door het TBA.