Uw technische expert voor natuursteenwerk · Nieuws · Technisch Bureau Afbouw
plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten

Uw technische expert voor natuursteenwerk

Wilt u weten hoe u het beste schade herstelt? Of is er een meningsverschil over de uitvoering van uw natuursteenwerk?

Eind 2016 zijn de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en de Algemene Nederlandse Bond voor Natuursteenbedrijven (ABN Natuursteen) gefuseerd. Hierdoor maakt de natuursteensector nu onderdeel uit van de afbouw. Het Technisch Bureau Afbouw heeft als doel om de afbouwbranche naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk technisch advies te geven over uw natuursteen. Onze technisch adviseurs beschikken over brede kennis en ervaring op het gebied van natuursteen. En ze zijn onafhankelijk. Zij beoordelen de situatie op de werkplaats. Met specialistische apparatuur voeren zij ter plaatse metingen uit.

Ook overleggen onze technisch adviseurs met de verwerkers, aannemer en/of opdrachtgever. Zo kunnen zij u op de juiste wijze adviseren. Over hun bevindingen ontvangt u een rapport. Zo heeft u advies zwart op wit. Als u wilt geven zij ook advies voor oplossingen en herstel van uw natuursteenwerk. Door het advies van de technisch adviseurs van het TBA heeft u zekerheid over de uitvoering van uw natuursteenwerk.

Onze technische diensten

Algemeen technisch advies

Wilt u weten of u de juiste materialen gebruikt? Of dat u volgens de juiste werkwijze en onder de juiste omstandigheden werkt? U verstaat uw vak, toch kunt u voor vragen komen te staan.

Kwaliteitscontrole

Twijfelt u over de geleverde kwaliteit? Wij komen langs en controleren uw natuursteenwerk. Dan weet u zeker waar u aan toe bent.

Kwaliteitsbewaking

Wij bieden kwaliteitsbewaking. Door het constante toezicht heeft u zekerheid over de uitvoering van uw natuursteenwerk. Zo voorkomt u gezeur achteraf.

Schadediagnose

Schade? Wij komen langs en stellen de diagnose. Als u dat wilt geven we ook advies voor oplossingen en herstel.

Geluidsmeting

Twijfelt u aan de geluidsweerstand? Wij bieden verschillende geluidsmetingen. Wij meten o.a. de geluidsweerstand en de akoestiek.

Vlakheidsmeting

Voldoet uw vloer aan de vlakheidscriteria? Wij komen langs en kijken of de vloer voldoet aan de NEN-norm.

Stroefheidsmeting

Met de GMG 200 meten wij ter plekke de stroefheid van uw vloer. Zo weet u zeker dat de vloer voldoet aan de NEN-norm.

Bindend advies

Soms is een bindend advies de oplossing om uit een conflict te komen. Het advies is bindend voor u beiden.

TBA Totaal

Wij voeren graag tussentijdse controles uit bij projecten. Zo voorkomt u onnodige faalkosten en weet u zeker dat er wordt geleverd wat er is besteld.

Kijk op www.tbafbouw.nl  of bel 070 33 66 500  als u meer informatie wilt over de technische diensten en actuele tarieven.