TBA

plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten
Download nu de gratis TBA-app voor Android!

Download nu de gratis TBA-app voor Android!

1 mei 2018

Download nu de gratis TBA-app voor Android!

Met de app heeft u altijd alle richtlijnen bij de hand en bent u overal en altijd op de hoogte van het laatste afbouwnieuws. Daarnaast is het mogelijk om op eenvoudige wijze contact met ons op te nemen als u een dienst wilt bestellen of een vraag heeft.

De richtlijnen zijn beschikbaar voor de sectoren stukadoor, wand en plafond, vloeren en terrazzo en natuursteen. Als u op een richtlijn klikt kunt u een korte omschrijving lezen en de richtlijn downloaden. Het downloaden hoeft u slechts eenmalig te doen, omdat de richtlijn wordt opgeslagen op uw mobiele telefoon. Hierdoor kunt u de richtlijn altijd en overal raadplegen wanneer u maar wilt. Met of zonder een internetverbinding. Uiteraard is het ook mogelijk om de richtlijnen te printen vanaf uw telefoon. De richtlijnen zijn zodanig ontworpen dat u na het printen een gebruikersvriendelijke versie van een richtlijn op papier heeft.

Downloaden

De TBA-app is voor Android via Google PlayStore te downloaden.Klik op onderstaande afbeelding om de app te downloaden! Of klik hier.


Als u vragen heeft over de app kunt u contact opnemen via info@tbafbouw.nl of 070 33 66 500

Andere nieuwsberichten

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App voor Android
beschikbaar in de Google Play Store voor
MOBIEL en TABLET
Naar de Play Store