TBA

plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten
Even voorstellen: nieuwe werknemer Mickey van Gasteren

Even voorstellen: nieuwe werknemer Mickey van Gasteren

16 januari 2019

Even voorstellen: nieuwe werknemer Mickey van Gasteren

Mogen wij u voorstellen aan onze nieuwe collega Mickey van Gasteren!

Vanaf eind 2018 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker. Onze nieuwe collega stelt zichzelf graag voor aan u!

Wie is Mickey van Gasteren?

Goedendag! Ik ben Mickey van Gasteren, 51 jaar en geboren en getogen in Delft. Ik woon nu al weer 14 jaar in Nootdorp en dit jaar ben ik 25 jaar getrouwd met Ronald. Samen hebben we drie kinderen: Manon, Max en Roos. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Mijn grootste hobby is koken. Ik vind het heerlijk om voor vrienden of familie te koken. Op zaterdag staat er altijd een grote pan soep te pruttelen en kan iedereen aanschuiven bij ‘de soup-inn’. Daarnaast ga ik graag naar de film.

Waar heb je gewerkt?

De afgelopen 13 jaar heb ik bij Zorginstelling Pieter van Foreest gewerkt. Een zorginstelling voor ouderen. Daar heb ik gewerkt als locatiesecretaresse in Pijnacker.

Hoe kwam je onze vacature tegen?

Op een website zag ik de vacature van Medewerker Binnendienst/Secretarieel Medewerker. De functie sprak me erg aan. Tijdens het sollicitatiegesprek werd ik nog enthousiaster. Het voelde erg goed!

Wil je verder nog iets kwijt?

Ik ben van de zorgwereld naar de bouwwereld over gestapt. Heel anders, maar ook reuze interessant. In mijn nieuwe functie ga ik afspraken plannen voor de technisch adviseurs, technische rapporten verzenden en klanten telefonisch adviseren. Tenslotte wil ik nog kwijt dat ik blij ben met mijn rol hier. Tot gauw, aan de telefoon!

Andere nieuwsberichten

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store