TBA

plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten
Trends en ontwikkelingen in de afbouwbranche 2018 tm 2023

Trends en ontwikkelingen in de afbouwbranche 2018 tm 2023

4 april 2019

Trends en ontwikkelingen in de afbouwbranche 2018 tm 2023

In deze publicatie kunt u de recente ontwikkelingen en verwachtingen lezen rond de productie, werkgelegenheid en bedrijfseconomsiche structuur van stukadoorsbedrijven, wand- en plafondbedrijven, terrazzobedrijven, vloerenlegbedrijven, blokkenstelbedrijven en natuursteenbedrijven. Deze sectoren volgen de cao afbouw.

Deze publicatie is opgesteld in opdracht van het Technisch Bureau Afbouw. Doel van de publicatie is om een actueel marktbeeld te schetsen van de afbouw. De publicatie geeft u een beeld van de product- en werkgelegenheidsontwikkelingen voor de afbouw. Hierbij wordt gedetailleerd ingegaan op de ontwikkelingen in de periode 2008-2017 en op de vooruitzichten voor de korte en middellange termijn voor de afbouw.

In deze publicatie wordt vervolgens ingegaan op strategische vraagstukken voor de afbouw, zoals arbeid, duurzaamheid etc. Hierbij zijn naast algemene deskresearch ook gesprekken gevoerd met opdrachtgevers, leveranciers en architecten. De resultaten zijn daarnaast verwerkt in de productie- en werkgelegenheidsramingen.

U kunt de publicatie hieronder dowloaden:

Download hier de publicatie


Andere nieuwsberichten

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store