TBA

plattegrond
Terug naar alle nieuwsberichten
www.tbafbouw.nl wordt vernieuwd!

www.tbafbouw.nl wordt vernieuwd!

28 februari 2020

www.tbafbouw.nl wordt vernieuwd!

Sinds 2014 is de website www.tbafbouw.nl in de lucht. In de loop van de tijd zijn er kleine aanpassingen aan onze website gedaan. Maar na ruim 6 jaar is het tijd om onze website te vernieuwen: dezelfde vertrouwde informatie in een nieuw jasje. Met een opgefrist uiterlijk krijgt u het nieuws uit de afbouw zoals u van ons gewend bent.

Op www.tbafbouw.nl leest u de verhalen uit de praktijk van onze technisch adviseurs. Met hun ervaringen uit de sector. Zij geven praktische tips. Bijvoorbeeld hoe u schades voorkomt. Maar ook hoe u ze kunt herstellen. Daarnaast is er zoals altijd veel aandacht voor trends en ontwikkelingen in de afbouw. U bent dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuw zal zijn dat voor stukadoors, plafond en wand, vloeren en terrazzo en natuursteen de richtlijnen overzichtelijker zijn weergegeven. U kunt in paar klikken eenvoudig de richtlijnen lezen en downloaden die u nodig heeft. Ook is de zoekfunctie verbeterd. Zo komt u sneller tot de waardevolle kennis die u helpt bij het uitoefenen van uw vak.

De website zal in de zomer van dit jaar vernieuwd worden. Tot die tijd zijn we achter de schermen hard aan het werk om u het nu nog gemakkelijker te maken.

Andere nieuwsberichten

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store