TBA

Een sterke schakel in de afbouw

Geen leefbare ruimte zonder afbouw. Pas na die laatste fase is het echt af. Juist daarom is het van belang dat iedereen trots is op het eindresultaat. Wij zorgen er graag voor dat u verder komt. Met uw werkzaamheden én uw ondernemerschap. Wanneer u ons nodig heeft, zijn wij die sterke schakel. Met het oog op de toekomst.

Wij zetten ons in voor een sterke sector met ruimte voor kwaliteit en innovatie. Daar wordt iedereen namelijk beter van: de ondernemers én de consument. Wij geven deskundig advies waar u echt wat aan heeft. Van kwaliteitscontrole tot bouwbegeleiding.

Miranda Keislair | Directiesecretaresse

Miranda Keislair

Directiesecretaresse

Miranda beheert de agenda's en verzorgt de correspondentie van de directie en de vergaderingen van het bestuur. Daarnaast doet zij de administratie voor het Loket Eerlijke Afbouw (LEA).

Connie van Spronsen | Financieel administratief medewerker

Connie van Spronsen

Financieel administratief medewerker

Connie is de financiële steunpilaar van het TBA. Zij doet de boekhouding, de debiteuren-en crediteurenadministratie. Ook verzorgt zij personeelszaken.

Mickey van Gasteren | Administratief medewerker

Mickey van Gasteren

Administratief medewerker

Mickey is de planner van het TBA en zij beantwoordt de telefoon. Zij zorgt ervoor dat er een technisch adviseur bij u langs komt.

Hermen de Hek | Senior technisch adviseur

Hermen de Hek

Senior technisch adviseur

Hermen is de wand- en plafond­montage­deskundige van TBA. Hij verzorgt onder andere de schadediagnoses en geluids­metingen bij plafond- en wandmontage­projecten. Ook is Hermen gediplomeerd gerechtelijk deskundige.

Onno de Vries | Senior technisch adviseur

Onno de Vries

Senior technisch adviseur

Onno weet alles van vloeren en van terrazzo. Hij voert onder meer vlakheidsmetingen en kwaliteitscontroles uit voor vloeren en terrazzowerk. Onno is ook mediator en gediplomeerd gerechtelijk deskundige. Onno is geregistreerd in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD).

drs. Philip Overduin | Marketing- en communicatieadviseur

drs. Philip Overduin

Marketing- en communicatieadviseur

Philip is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van online en offline strategieën en het vertalen van deze strategieën in concrete activiteiten.

Bart Westenbroek | Jurist

Bart Westenbroek

Jurist

Bart is de juridische man van TBA. Hij ondersteunt de directie bij beleidszaken en CAO-zaken.

mr. Anton van Kruistum | Algemeen directeur

mr. Anton van Kruistum

Algemeen directeur

Anton zorgt voor de strategische inrichting en aansturing van de organisatie. Hij is de schakel tussen de bedrijfstak, het bestuur en de organisatie zelf. Hij is verantwoordelijk voor het integrale management. Daarnaast zorgt hij voor de afstemming met de overheid en de aanleverende industrie.

Ed van der Plas | Senior technisch adviseur

Ed van der Plas

Senior technisch adviseur

Ed is specialist op het gebied van stukadoren. Hij doet voor stukadoorswerk onder andere technische adviezen, schadediagnoses en kwaliteitscontroles. Daarnaast heeft hij ook uitgebreide kennis van vloeren, restauratie en gevelisolatie. Ed is geregistreerd in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD).

René Rieborn | Senior technisch adviseur

René Rieborn

Senior technisch adviseur

René geeft (herstel)advies, verricht schadediagnoses en doet kwaliteitscontroles. In voorkomende gevallen brengt hij een bindend technisch advies uit. Zijn werkgebied betreft vloeren, vloerafwerkingen en terrazzo.

Ricardo Antonisse | Administratief Medewerker

Ricardo Antonisse

Administratief Medewerker

Ricardo verricht administratieve werkzaamheden op kantoor.

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store