TBA

plattegrond
Terug naar Over TBA

Platform Gevelisolatie

Platform Gevelisolatie biedt heldere en betrouwbare informatie over duurzaam renoveren en buitengevelisolatie. Via www.platformgevelisolatie.nl kunnen opdrachtgevers, particulieren, architecten en andere partijen terecht voor informatie over gepleisterd bouwen en buitengevelisolatie.

Buitengevelisolatie is de meest duurzame manier van warmteisolatie. Geïsoleerde buitenmuren zorgen dat warmte niet weglekt naar buiten. De warmte blijft binnen en zorgt dat de wanden warm worden.

In de zomer van 2017 was het product buitengevelisolatie te zien zijn in Doe Maar Duurzaam! op RTLZ. In dit televisieprogramma wordt uitgelegd wat buitengevelisolatie is, welke keuzes er zijn voor het eindresultaat en wat het u oplevert. Benieuwd naar de uitzending? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen aan info@platformgevelisolatie.nl of bellen naar
070 33 66 500

Het platform wordt gedragen door meerdere partners uit de branche: Branchevereniging Producten Gepleisterd Bouwen, Technisch Bureau Afbouw, NOA en Stichting Garantiefonds Gevelisolatie.

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store