070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

U heeft het vast al gemerkt: het werk in de afbouw trekt weer aan. Maar het aantal nieuwe mensen is beperkt. Maar wist u dat er een hele groep mensen staat te springen om bij u aan de slag te gaan? Het gaat om mensen die bijvoorbeeld hun opleiding niet hebben afgemaakt, lang werkloos zijn, een geestelijke beperking hebben of van het rechte pad zijn geraakt.

In de folder die u hieronder kunt downloaden staat het verhaal van Danny die de kans heeft gekregen om zichzelf te bewijzen bij een plafond- en wandbedrijf. En met succes. Ook kunt u lezen dat het aannemen van Danny heel veel financiële voordelen heeft. Is het een administratieve rompslomp? Nee. Uw salaris-, personeelsadministratie, subsidies en jobcoach worden allemaal geregeld. Dit scheelt u een hoop tijd en energie. Kortom, een win-winsituatie.

www.afbouwbanen.nl is dé gratis vacaturebank van de afbouw voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. U kunt www.afbouwbanen.nl gebruiken voor het vinden van een nieuwe baan in de afbouw. Maar ook voor het vinden van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt voor een bepaalde functie. Daarnaast kunt u informatie vinden over het in dienst nemen van deze mensen. Ook kunt u bellen naar 070 33 66 500 of mailen naar info@tbafbouw.nl.

Download de gratis TBA-app!