070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Met zijn 260 pagina’s is het Handboek droge afbouw een zeer uitgebreide informatiebron voor iedereen die met droge afbouw van plafonds en wanden te maken heeft.

Het handboek gaat in op de grondstoffen waar gipsplaten van zijn gemaakt, op bevestigingsmiddelen, op isolatiemateriaal. Bouwfysysiche eigenschappen als brandwerendheid en geluidsisolatie komen ruimschoots aan bod. De verschillende soorten wanden en plafonds worden belicht. De functies ervan worden beschreven, net als de montage, dilataties, detaillering , afwerking en ga zo maar door. De zeer uitgebreide inhoud maat van het Handboek droge afbouw een naslagwerk én leerboek voor een zeer brede doelgroep, van architecten, projectleiders, monteurs, zzp’ers tot leerlingen.

U kunt het Handboek droge afbouw boek als actief pdf-bestand downloaden. Via de inhoudsopgave kunt u naar de gewenste hoofdstukken en paragrafen ‘springen’.

Heeft u liever een echt boek in handen? Dat kan, voor € 25,- heeft u een exemplaar. Bestellen kan door een mail met uw adresgegevens te sturen naar info@tbafbouw.nl. U ontvangt dan van ons een factuur. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw boek.

Download de gratis TBA-app!