TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest 2015 nr. 6

Mebest 2015 nr. 6

15 december 2015

Download PDF

Mebest 2015 nr. 6

In dit nummer veel aandacht voor brandveiligheid. Reportages over het uiterst duurzame stadhuis van Almelo, de vloeren van de nieuwe penitentiaire inrichting Zaanstad en de hoge maar dunne brandwanden in de nieuwe winkel van Loods 5. En verder artikelen over de invloed van druklagen op de brandveiligheid van kanaalplaatvloeren en over de aandachtspunten bij het brandveilig maken en houden van systeemplafonds.

Download Mebest 4 met de knop hieronder of lees de webversie.http://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1506/index.html

Duurzaamheid en brandveiligheid gaan hand in hand in Almelo

Met vier BREEAM-sterren en het Excellent-certificaat is het stadhuis van Almelo een van de duurzaamste gebouwen van Nederland. De score is mede te danken aan een buitengevelisolatiesysteem dat bijdraagt aan de hoge hoge Rc-waardeén brandveilig is. En dan is het ook nog eens decoratief.

25 jaar vooruitkijken levert andere inzichten

Een contractvorm waarbij het niet alleen maar gaat om ontwerpen en bouwen, maar ook om financiering, onderhoud en beheer; dat zet aan tot anders denken en anders kijken. PI Zaanstad spint er garen bij.

Hoog, dun, strak en 60 minuten brandwerend

Alsof ze bij de collectie horen. De innovatieve brandwanden bij de nieuwe woon- en lifestylewinkel Loods 5 in Amersfoort zijn niet alleen functioneel dik in orde, maar ook mooi om te zien. En in een razend tempo gebouwd.

Download Mebest 4 met de knop hieronder of lees de webversie.http://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1506/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App voor Android
beschikbaar in de Google Play Store voor
MOBIEL en TABLET
Naar de Play Store