TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 1 2018

Mebest nr. 1 2018

23 februari 2018

Download PDF

Mebest nr. 1 2018

De eerste Mebest van 2018 is in de tweede helft van februari verzonden. Dit nummer bevat weer interessante projecten van de vier afbouwsectoren. Het natuursteenartikel betreft de schitterend met marmer afgewerkte liftportalen in het voormalige hoofdkantoor van Philips Lighting. In het artikel over het nieuwe kantoor van Brand Masters ligt de focus op de plafond- en wanmontage. De restauratie van twee plafonds in huize Hoevelaken, een samenwerking tussen drie kleinere stukadoorsbedrijven, is het onderwerp van het artikel uit de stukadoorsbranche. Last but not least is er het verhaal van de nieuwbouw van Berendsen Textiel Service in Helmond en de kunststofvloeren die daar zijn aangebracht.  is het project van de vloeren- en terrazzosector in deze Mebest.

Verder ook in deze uitgave weer een stuk je praktijkervaring van TBA zelf. Ditmaal is het Onno de Vries die vertelt over een hardnekkige schade aan een kunststofvloer.

Download Mebest 2018-1 met de knop hieronder of lees de webversie:

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/ME1801/index.html

Chique entree voor budgetvriendelijke studio’s

Het voormalige hoofdkantoor van Philips Lighting heeft tegenwoordig een woonfunctie. De fraai vernieuwde gevel wordt naar de kroon gestoken door twee luxueuze liftportalen met marmer op wanden en vloeren.

Dynamisch gebouw voor dynamisch bedrijf

In vijf jaar tijd groeien van niets tot een internationaal opererend bedrijf, dan heb je de wind in de zeilen. Het nieuwe hoofdkantoor van Brand Masters straalt die energie uit. Niet bang voor iets nieuws koos het Brabantse bedrijf voor een lamellenplafond van vilt.

Handen ineen voor Huize Hoevelaken

Er zijn nog maar weinig stukadoorsbedrijven die in hun eentje grote restauraties aankunnen. Samenwerken is dus het devies. Zoals bij de restauratie van twee plafonds van het monumentale Huize Hoevelaken.

Vloeren en meer voor Berendsen

Berendsen Textiel Service in Helmond heeft een nieuw onderkomen; groter, moderner en ingericht voor een groene toekomst. De vloeren van het nieuwe bedrijfspand sluiten naadloos op de wensen en eisen van de ‘wasserij’.

Download Mebest 2018-1 met de knop hieronder of lees de webversie:

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/ME1801/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store