TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 2 2017

Mebest nr. 2 2017

2 mei 2017

Download PDF

Mebest nr. 2 2017

Ook in deze Mebest belichten we weer vier fraaie projecten. Voor natuursteen nemen we u mee naar begraafplaats Kranenburg in Zwolle waar natuursteenbedrijf Hafkamp een prachtige Chinese pagode en columbarium voor maakte. In Amsterdam werkte stukadoorsbedrijf De Koning met een speels buitengevelisolatiesysteem mee aan de transformatie van een kantoorgebouw naar appartementencomplex.

Geluidsbeheersing is waar het voor montagebedrijf Plaveka om draaide bij het meest duurzame onderwijsgebouw van Nederland, de Energy Academy Europe in Groningen. De voedselindustrie vraagt om zeer specifieke vloeren. Ruys Vloeren legde er een aantal bij PMJ Foods in Bunsschoten-Spakenburg.

Architect Hans Klanker geeft inzicht in zijn ideeën over en ervaringen met duurzame verbouwingen. In de praktijkcase vertelt Hermen de Hek over een schadegeval aan gipsplaten door vocht.

Download Mebest nr. 2 2017 met de knop hieronder of lees de webversie:

http://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1702/index.html 

Symboliek in graniet

Op begraafplaats Kranenburg in Zwolle is een gedeelte speciaal ingericht voor de Chinese gemeenschap. Het columbarium en de pagode zijn gemaakt van Chinese graniet, geheel volgens moderne traditionele wijze.

Solide isolatie met speels uiterlijk

Hoe maak je van een zakelijk ogend kantoorpand een warm appartementencomplex? In de Amsterdamse Nieuwpoortstraat is daar een buitengevelisolatiesysteem voor ingezet met een zeer gevarieerde afwerking.

Hoogstandje in het Hoge Noorden

Bij Energy Academy Europe in Groningen draait niet alles om duurzame energie. Er wordt les in gegeven, onderzoek naar gedaan en het gebouw draait erop; maar ook het akoestische klimaat krijgt er alle aandacht.

Schade is geen optie

Als ergens de lat hoog ligt voor de vloer, dan is het wel in de voedselindustrie. Van de nieuwe vloeren bij kuikenverwerker PJM Foods worden elke dag topprestaties verlangd. En ook nog eens een uithoudingsvermogen van tientallen jaren.

Download Mebest nr. 2 2017 met de knop hieronder of lees de webversie:

http://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1702/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store