TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 2 2018

Mebest nr. 2 2018

9 april 2018

Download PDF

Mebest nr. 2 2018

In dit nummer een artikel over kunstzinnig stucwerk/stuc in een kunstwerk, oftewel Dijk van een Wijf. Verder een artikel over een uitgekiende combinatie dekvloer/terrazzovloer voor het nieuwe restaurant Brasserie De Lobby in Roermond. Ook van onder de rivieren komt het project Villa Oosterschelde; een prachtig woonhuis aan de Zeeuwse kust, met schitterende gevels van natuursteen. En de nieuwe studio voor film- en tv-geluid van WarnierPosta waar niet alleen de geluidsapparatuur van zeer hoog niveau is, maar ook de geluidsisolerende maatregelen.

Lezen? Download de pdf met de button hiernaast of klik hier voor de bladerversie.

Stoere mortel voor Dijk van een Wijf

Niets is voor de eeuwigheid maar Dijk van een Wijf moet minstens dertig jaar weer en wind probleemloos kunnen trotseren. De betonreparatiemortel waarmee het lijvige kunstwerk is gemaakt gaat daar een stevige hand bij helpen.

Degelijke en elegante vloer in Roermonds restaurant

Hij oogt klassiek maar de terrazzovloer in Brasserie De Lobby is gloednieuw. En samen met de doordachte dekvloer die eronder ligt, vormt hij een modern ensemble dat tegen een stootje kan.

Zeeuwse parel bekleed met keiharde kalksteen

De gevels van een villa aan de kust bekleden met kalksteen, het is niet de meest voor de hand liggende keuze. Maar met het juiste materiaal en de juiste bevestigingsmethoden levert het een prachtig en duurzaam beeld op.

94.000 watt beteugeld met massa-veer-massa

Hels kabaal in de ene zaal en doodse stilte in de andere. En dat in één gebouw. Het vraagt nogal wat van de wanden en plafonds in de nieuwe studio voor film- en tv-geluid van WarnierPosta.

Download de pdf met de button hiernaast of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store