TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 3 2017

Mebest nr. 3 2017

14 juni 2017

Download PDF

Mebest nr. 3 2017

Medio juni verscheen alweer de derde Mebest van dit jaar. We hebben wederom een uitgave met zeer in het oog springende projecten voor u gemaakt. De terrazzo- en vloerensector laat zich van zijn beste kant zien met het razend knappe kunstwerk ‘Shifting Circles in B30’. Van de plafond- en wandsector hebben we een totaalafbouwproject; de nieuwe leslocatie van ROC TOP in Amsterdam Noord. Het stukadoorsproject in deze uitgave is inmiddels wereldberoemd; we zetten namelijk de schijnwerpers op het onderkomen van de reuzenpanda’s in Ouwehands Dierenpark. Voor het natuursteenproject bezochten we een nieuw winkelcentrum in dé mergelsteenstad van ons land: Valkenburg.

Ten slotte in de Mebest ook nog verhaal over het reduceren en recyclen van gipsafval bij stukadoren.

Download Mebest nr. 3 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1703/index.html

Schuivende cirkels in terrazzo en palladiana

Vroeger een streng, formeel en gesloten regeringsgebouw, tegenwoordig een toonbeeld van openheid en transparantie. Parel van de transformatie van B30 is de fantastische vloer in het lichthof.

Afbouw Nieuwe Stijl bij Amsterdams school

Annhil Systeemplafonds verzorgde de complete afbouw van de nieuwe leslocatie van ROC TOP. Hoogeveense branie in Amsterdam Noord of een nieuwe trend in afbouwland?

Oeroude steen voor nieuw elan

Valkenburg zoekt de weg naar boven. Een nieuw winkelcentrum met een eigen smoel moet daar bij helpen. Veel mergelsteen op de gevels dus; heel herkenbaar Valkenburgs.

Verbluffend verblijf voor reuzenpanda’s

Nederland heeft ze, twee reuzenpanda’s. Ze wonen in Ouwehands Dierenpark, in een prachtig verblijf dat zo Chinees lijkt als maar kan. Onder het Oosterse jasje gaat een Westers buitengevelisolatiesysteem schuil. 

Download Mebest nr. 3 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1703/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App voor Android
beschikbaar in de Google Play Store voor
MOBIEL en TABLET
Naar de Play Store