TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 4 2017

Mebest nr. 4 2017

14 september 2017

Download PDF

Mebest nr. 4 2017

Kort na de bouwvakvakantie is Mebest 4 van 2017 verstuurd. Deze uitgave bevat weer vier artikelen over diverse mooie projecten van afbouwbedrijven. De sector vloeren en terrazzo komt ditmaal aan bod met een stuk over anhydriet dekvloeren in de particuliere markt. Technisch adviseur Onno de Vries gaat bij dit artikel in op de vele verhalen die omtrent anhydriet de ronde doen.

Het plafond & wand-artikel gaat over geluidsbeheersing in een bioscoop. In het artikel over het stukadoorsproject ligt de focus op eigentijdse decoratieve wandafwerkingen. Het natuursteenartikel beschrijft een veelvoorkomend bouwprobleem en de broodnodige restauratie die daar uit voortvloeit.

Download Mebest nr. 4 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1704/html/index.html

Gieten tegen de stroom in

Wie aan anhydriet gietdekvloeren denkt, denkt al snel aan duizenden vierkante meters, tienduizenden kuubs. Kleine vloertjes in de particuliere markt lijken dan al snel niet de moeite waard. Een misvatting.

Kinepolis Jaarbeurs: snoeihard en superstil

Surround geluid dat je tot in je botten moet voelen maar waar je in de naastgelegen bioscoopzaal geen last van mag hebben. Dat vraagt om zeer speciale wanden en plafonds. MAT Afbouw maakte ze in Utrechts grootste, Kinepolis Jaarbeurs.

Roest en leem voor StadscaféFlow

Bij de restyling van Stadscafé Flow in Den Helder is een interessante combinatie gebruikt. Een aardse leemstucwand en een ruige roestwand staan gebroederlijk naast elkaar.

Roest rust niet

Met een beetje goede wil zou je de introductie van staal in de bouw als een zegen voor de natuursteenbranche kunnen zien. In Amsterdam barst het van de balkons van Belgisch hardsteen die ten prooi zijn gevallen aan de sluipmoordenaar die roest is.

Download Mebest nr. 4 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1704/html/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store