TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 4 2018

Mebest nr. 4 2018

12 september 2018

Download PDF

Mebest nr. 4 2018

De vakanties zitten er weer op; tijd voor een nieuwe Mebest dus. Nummer 4 van 2018 is half september uitgekomen. In deze uitgave staan vier bijzondere projecten. Opvallend is bijvoorbeeld  het plafond-en-wand-artikel over de uitbreiding van het Communications and Intelligence Agency van de NAVO in Den Haag. Een gebouw waar erg veel aandacht is besteed aan akoestiek en geluidsisolatie. 

Het natuursteenartikel gaat over de unieke vloer die in het nieuwe verzorgingshuis van de jezuïeten in Nijmegen is gelegd.

We waren bij het aanbrengen van vloeibare zandcementvloeren in een aantal nieuwbouwwoningen in Baarn. En we maakten een artikel over nieuwbouw óp het water, twaalf drijvende woningen in Woerden.

Nieuwsgierig geworden? Download de pdf van Mebest 4 met de button hiernaast of klik hier voor de bladerversie.

Stille schoonheid in de duinen

Hollandsche meesters, de befaamde ster en uitmuntende akoestiek zijn niet te missen elementen van het vernieuwde onderkomen NATO Communications and Intelligence Agency in de Haagse duinen.

Nieuwe koers voor waterwoningen

Drijvende woningen winnen aan populariteit. En de band tussen drijvende woningen en stuc lijkt een behoorlijk stevige. De twaalf nieuwe drijvende woningen in het Woerdense Waterrijk hebben allemaal een gevelisolatiesysteem dat is afgewerkt met krabpleister.

Buitengewoon Baarn kiest voor vloeibare zandcementvloeren

Eerdere pogingen om zandcementvloeren te gieten zijn hebben niet tot een omwenteling in vloerenland geleid. Het was vaak kiezen tussen kwaliteit of een prettige prijs. Nieuwbouwproject Buitengewoon Baarn zou wel eens de ommekeer kunnen betekenen.

Uniek tapijt van steen voor de jezuïeten

Natuursteen in een combinatie van rood en donkergrijs, van verschillende vormen en formaten in een volkomen willekeurig patroon. Er is geen vloer zoals die van verzorgingshuis Aqua Viva in Nijmegen.

Download de pdf van Mebest 4 met de button hiernaast of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store