TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 5 2017

Mebest nr. 5 2017

24 oktober 2017

Download PDF

Mebest nr. 5 2017

Medio oktober heeft TBA het vijfde nummer van de 80e jaargang van afbouwmagazine Mebest gepubliceerd. In dit herfstnummer vindt vanuit de uit de TBA-praktijk een belangrijke boodschap voor de plafond- en wandbranche over de bevestiging van plafonds.

Uiteraard zijn er ook weer u vier reportages van aansprekende afbouwprojecten. Het vernieuwde Singer Laren levert prachtige promotie op voor de plafond- en wandbranche. Met een stuk over de Sportcampus Zuiderpark zetten we de schijnwerpers op de uitgebreide mogelijkheden die de vloeren- en terrazzobranche biedt. Vanuit de sector stukadoors een inspirerend project over biobased bouwen met kalkhennep en kalk. En in restaurant Nacarat schittert de natuursteenbranche met een spannende marmervloer.

Download Mebest nr. 5 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1705/index.html

Grensverleggend plafond beleeft première in Singer Laren

Zonder lef geen vernieuwing; al helpen kennis en kunde natuurlijk ook mee. Tot wat voor fraais dat kan leiden is te zien in het nieuwe theater van Singer Laren. Niet op het podium maar daarvoor en daarboven.

Doelgerichte vloeren in Haags sport-Eldorado

Het gat dat het vertrek van ADO Den Haag achterliet in het Zuiderpark is goed gevuld. Sportcampus Zuiderpark biedt onderdak aan een keur van sportverenigingen en sportgerelateerde activiteiten. Met voor elk een passende vloer.

Een vloer om van te smullen

Nacarat heet het nieuwe restaurant van top-kok Ron Blaauw, op de vijfde verdieping van Hudson’s Bay flagshipstore aan het Rokin. Niet alleen de smaakpapillen worden er verwend en verrast. De kleurrijke marmeren visgraatvloer bijvoorbeeld is een lust voor het oog.

Natuurlijk harmonieus

Vocht en goede vibraties moesten makkelijk in en uit kunnen. Dus werd de woning dampdoorlatend gebouwd. Uiteraard met natuurlijke materialen. Gevelmuren van kalkhennep, binnenwanden van houtvezel en alles afgewerkt met een bouwplaats-kalkmortel.

Download Mebest nr. 5 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1705/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store