TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 6 2016

Mebest nr. 6 2016

13 december 2016

Download PDF

Mebest nr. 6 2016

In de laatste Mebest van 2016 komen zowel de stukadoorsbranche als de plafond- & wand- en de vloeren & terrazzobranche aan bod met een aantal bijzondere projecten. Hieronder lichten we een tipje van de sluier op maar wilt u meer weten, lees dan de artikelen.

Naast de projectreportages is er een artikel over cradle-to-cradle certifciering. Hoe werkt dat en wat komt er bij kijken?

En uiteraard is er ook in dit nummer de TBA-praktijkcse. Ditmaal vertelt technisch adviseur Onno de Vries over schade aan een vloer met natuursteentegels. 

Download Mebest nr. 6 2016 met de knop hieronder of lees de webversie.

http://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1606/index.html

Prominent in terrazzo en water, de eerste van Willem I

Hofstad Den Haag eert de eerste vrouw van de Vader des Vaderlands. Pal naast Centraal Station is Anna van Buren vereeuwigd in terrazzo. In het portret zijn een klaterende fontein en vrolijke verlichting verwerkt.

Hotel Nassau Breda: stralende vijfsterrenretraite

In Breda voltrok zich afgelopen jaar een opvallende transformatie. Van sober en devoot is het voormalige klooster van de Orde der Franciscanessen veranderd in een zinnenprikkelend hotel en dito restaurant.

Stoere stuc voor de Opkikkers

Met grote regelmaat zet bungalowpark de Eemhof de slagboom omhoog voor Stichting Opkikker. Sinds dit najaar is ook een voormalig restaurantje helemaal ingericht voor de fantasievolle Opkikkerdagen. Keihard en smaakvol afgewerkt met een stoer stucmateriaal.

Atlas theater Emmen; aangenaam voor oog én oor

Naar de schouwburg gaan is sowieso al leuk, maar de schitterende plafonds en de uiterst effectieve akoestische maatregelen van het nieuwe Atlas theater in Emmen maken er helemaal een feest van.

Download Mebest nr. 6 2016 met de knop hieronder of lees de webversie.

http://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1606/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store