TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 6 2017

Mebest nr. 6 2017

12 december 2017

Download PDF

Mebest nr. 6 2017

In de Sinterklaasweek verscheen de alweer laatste Mebest van 2017. Zoals gebruikelijk bevat het afbouwmagazine projectreportages over alle vier de afbouwtakken die TBA bedient.

Pizzeria Old Scuola is het onderwerp van het vloeren- en terrazzo-artikel en bij het stuk over de vernieuwde groentespeciaalzaak Landwaart Culinair ligt de focus op het stukadoorswerk.

Vanuit de natuursteenhoek een stuk over de grootste natuursteenrestauratie van het moment, het ingrijpende herstel van de Eusebiuskerk. Place2BU is een verrassend project van de plafond- en wandsector; het betreft prefab woonmodules.

Het artikel uit de TBA-praktijk snijdt een onderwerp aan waar veel misverstanden over bestaan: schilderklaar stukadoorswerk.

Download Mebest nr. 6 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1706/html/index.html

Grondige ingreep geeft Eusebiustoren een nieuwe toekomst

Een restauratie van zo’n tien jaar is er voor nodig om de Eusebiustoren in Arnhem weer fraai en veilig te maken. Een mega-klus voor Slotboom Steenhouwers dat alle natuursteen onderdelen levert. En dat zijn er vele duizenden.

Place2BU: Supersnelle oplossing voor woningtekort

Het antwoord op het tekort aan goedkope huisvesting voor starters en studenten staat in Utrecht. De 500+ woonstudio’s van Place2BU zijn 50 kilometer verderop gebouwd, in een overdekte hal. In nog geen een half jaar tijd.

Sterke en stijlvolle afwerking voor Landwaart Culinair

Groente en fruit verkopen gaat niet alleen om prijs en kwaliteit, maar ook om ambiance. Bij speciaalzaak Landwaart Culinair weten ze dat als geen ander. De vernieuwde winkel in Maartensdijk is dan ook afgewerkt met stijlvol betonlook.

Verfijnd terrazzo in industrieel pizza-lab

Kaal beton, staal, glas; het lijken niet direct de juiste ingrediënten voor een gezellig hapje eten. De terrazzo bar-elementen bij Old Scuola zorgen echter voor een ambachtelijk-menselijke noot. En ze staan een kijkje in de pizza-keuken toe.

Download Mebest nr. 6 2017 met de knop hieronder of lees de webversie.

https://content.yudu.com/web/1r3p1/0A219ig/MB1706/html/index.html

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store