TBA

plattegrond
Terug naar alle publicaties
Mebest nr. 6 2018

Mebest nr. 6 2018

17 december 2018

Download PDF

Mebest nr. 6 2018

Rond Sinterklaas is de laatste Mebest van 2018 bezorgd. In deze uitgave weer vier mooie afbouwprojecten. Een appartementencomplex dat dankzij een buitengevelisolatiesysteem met verschillende afwerkingen een fraaie facelift en een indrukwekkende duurzaamheidsupgrade heeft gekregen.  Een vloer die niet alleen prachtig mooi is maar ook bestand tegen serieuze problemen in de constructie. Een fraai staaltje totaalafbouw waarmee een Amsterdams grachtenpand van een superstrak en eigentijds interieur is voorzien. Een mooie combinatie van vakmanschap en samenwerkingszin bij de realisatie van klassieke plafond- en wanddecoraties.

Daarnaast in deze Mebest de schijnwerpers op het speurwerk van een TBA-adviseur voor een Bindend Advies, de uitslag van de allereerste BinnenBouwExpert Award en de introductie van de TBA-app.

Mebest 6 lezen? Download de pdf met de button hiernaast of klik hier voor de bladerversie.

Splinternieuw klassiek

Niet elk klassiek plafond heeft een eeuwenoud verleden, sommige zijn kakelvers. De ornamenten in dit Noord-Hollandse monumentale woonhuis  hebben wel een link met toen, ze komen uit de befaamde Silberling-collectie. 

Scheurdreiging onschadelijk gemaakt

De Porsches van Rona Classics en de strakke lichtgrijze PU-vloer waar ze op staan vormen een oogstrelende combinatie. Scheuren behoort tot het verleden, zowel voor de klassieke bolides als de vloer.

Tweede jeugd voor seniorenwooncomplex Eldorado

Met spouwmuurisolatie zou Eldoraodo in Zeist niet veel opschieten. Buitengevelisolatie hielp wél de stap naar label A te maken. En met pleisterwerk én tegels is het appartementencomplex ook nog een blikvanger geworden.

Plug and play op de Keizersgracht

Een verrassende renovatie in Amsterdam centrum met de afbouwer als aannemer. Fraai eindresultaat waar in strak eigentijds en ingetogen klassiek elkaar versterken.

Download de pdf van Mebest 6 met de button hiernaast of klik hier voor de bladerversie.

Download PDF

Andere publicaties

nee, bedankt
Download TBA App! Download de TBA App
beschikbaar voor
MOBIEL en TABLET
Play Store  of  Apple Store