070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Op woensdag 20 februari 2019 zijn we met zeven jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en twee begeleiders (waaronder Ali Yenice van Werkgeversservicepunt Breda) op werkbezoek geweest in een woning in Tilburg. In de woning werden stukadoorswerkzaamheden uitgevoerd door  Niels Wayers Stukadoor & Wayers Stukadoors. Stukadoors Niels en Michael legden de jongeren uit wat ze aan het doen waren en gaven demonstratries. Hieronder kunt u de foto’s zien. Na afloop waren de jongeren erg enthousiast over het afbouwvak. Twee jongeren gaven zelfs aan dat ze per direct aan de slag wilden als stukadoor. Wordt vervolgd…

Bent u geïnteresseerd om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen? Ga dan naar www.afbouwbanen.nl of bel 070 33 66 505

Download de gratis TBA-app!