070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Technisch Bureau Afbouw

Wij geven deskundig en onafhankelijk technisch advies over stukadoorswerk, gevelisolatiesystemen, vloeren,  terrazzo, wanden en plafonds, bouwen met gipsplaten en blokken, tegelwerk, natuursteen en andere afbouw- werkzaamheden. Naast het geven van technisch advies, ontwikkelen wij ook richtlijnen en ondersteunen wij sociale partners in de afbouw.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Volg ons op social media!

MijnAfbouw

MijnAfbouw is het internetportal van de afbouwsector. Deze sector bestaat uit stukadoorsbedrijven, vloerenbedrijven, terrazzobedrijven, plafond- en wandbedrijven (inclusief metalstud) en blokkenstellers. Op MijnAfbouw is informatie te vinden over de cao Afbouw, scholingsmogelijkheden, arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en pensioen.  

MijnAfbouw is bedoeld voor werkgevers, werknemers, zzp-ers en andere ondernemers zonder personeel, gepensioneerden en personen die in de afbouw willen werken. Bedrijven en personen die meer willen weten over afbouwtechniek, kwaliteitswaarborging en geschillenbeslechting kunnen ook terecht op MijnAfbouwMijnAfbouw is een initiatief van NOAFNV en CNV Vakmensen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.mijnafbouw.nl.

Wilt u meer informatie over de cao Afbouw? Klik dan hier.

Download de gratis TBA-app!