070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Technisch Bureau Afbouw

Wij geven deskundig en onafhankelijk technisch advies over stukadoorswerk, gevelisolatiesystemen, vloeren,  terrazzo, wanden en plafonds, bouwen met gipsplaten en blokken, tegelwerk, natuursteen en andere afbouw- werkzaamheden. Naast het geven van technisch advies, ontwikkelen wij ook richtlijnen en ondersteunen wij sociale partners in de afbouw.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Volg ons op social media!

Platform Gevelisolatie

 

Platform Gevelisolatie biedt heldere en betrouwbare informatie over duurzaam renoveren en buitengevelisolatie. Via www.platformgevelisolatie.nl kunnen opdrachtgevers, particulieren, architecten en andere partijen terecht voor informatie over gepleisterd bouwen en buitengevelisolatie.

Buitengevelisolatie is de meest duurzame manier van warmte-isolatie. Geïsoleerde buitenmuren zorgen dat warmte niet weglekt naar buiten. De warmte blijft binnen en zorgt dat de wanden warm worden.

In de zomer van 2017 was het product buitengevelisolatie te zien zijn in Doe Maar Duurzaam! op RTLZ. In dit televisieprogramma wordt uitgelegd wat buitengevelisolatie is, welke keuzes er zijn voor het eindresultaat en wat het u oplevert. Benieuwd naar de uitzending? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. U kunt een e-mail sturen aan info@platformgevelisolatie.nl of bellen naar
070 33 66 500. Het platform wordt gedragen door meerdere partners uit de branche: Branchevereniging Producten Gepleisterd BouwenTechnisch Bureau AfbouwNOA en Stichting Garantiefonds Gevelisolatie.

Download de gratis TBA-app!