070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Technisch Bureau Afbouw

Wij geven deskundig en onafhankelijk technisch advies over stukadoorswerk, gevelisolatiesystemen, vloeren,  terrazzo, wanden en plafonds, bouwen met gipsplaten en blokken, tegelwerk, natuursteen en andere afbouw- werkzaamheden. Naast het geven van technisch advies, ontwikkelen wij ook richtlijnen en ondersteunen wij sociale partners in de afbouw.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Volg ons op social media!

Ons team

Miranda Keislair
Directiesecretaresse

Miranda beheert de agenda’s en verzorgt de  correspondentie van de directie en de vergaderingen  van het bestuur.

Connie van Spronsen
Financieel administratief medewerker

Connie is de financiële steunpilaar van het TBA. Zij doet de boekhouding, de debiteuren- en  crediteurenadministratie. Ook verzorgt zij  personeelszaken. de administratie  voor het Loket Eerlijke Afbouw (LEA).

Mickey van Gasteren
Administratief medewerker

Mickey is de planner van het TBA en zij beantwoordt de  telefoon. Zij zorgt ervoor dat er een technisch adviseur  bij u langskomt. 

 

Hermen de Hek
Senior technisch adviseur

Hermen is de wand- en plafond­montage­deskundige van TBA. Hij verzorgt onder andere de schadediagnoses  en geluidsmetingen bij plafond- en wandmontage­-  projecten. Ook is Hermen geregistreerd in het LRGD. 

Onno de Vries
Senior technisch adviseur

Onno weet alles van vloeren en van terrazzo. Hij voert onder meer vlakheidsmetingen en kwaliteitscontroles uit voor vloeren en terrazzowerk. Onno is ook mediator en  geregistreerd in het LRGD.

René Rieborn
Senior technisch adviseur

René geeft (herstel)advies, verricht schadediagnoses en doet kwaliteitscontroles. In voorkomende gevallen brengt hij een bindend technisch advies uit. Zijn werkgebied betreft vloeren, vloerafwerkingen en terrazzo.

mr. Sven den Brave
Algemeen directeur

Sven zorgt voor de strategische inrichting en aansturing van de organisatie. Hij is de schakel tussen de bedrijfstak, het bestuur en de organisatie zelf. Hij is verantwoordelijk voor het integrale management.


drs. Philip Overduin
Senior marketing- en communicatieadviseur

Philip is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van online en offline strategieën en het vertalen van deze strategieën in concrete activiteiten zoals de zware beroepenregeling en gezond werken in de afbouw (cao-regelingen).
 

Bart Westenbroek
Jurist

Bart is de juridische man van TBA. Hij ondersteunt de directie bij beleidszaken en CAO-zaken
 
 
 
 

Ed van der Plas
Senior technisch adviseur

Ed doet voor stukadoorswerk onder andere technische adviezen, schadediagnoses en kwaliteitscontroles. Daarnaast heeft hij ook uitgebreide kennis van vloeren, restauratie en gevelisolatie. Ed is geregistreerd in het LRGD.

Pascal Hagen
Senior technisch adviseur

Pascal weet alles van stukadoorswerk. Hij voert onder meer kwaliteitscontroles en schadediagnoses uit. Daarnaast geeft Pascal ook technisch advies.

Ricardo Antonisse
Administratief medewerker

Ricardo verricht administratieve werkzaamheden op kantoor.
 
  
 
   
Download de gratis TBA-app!