070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

AfbouwPost

Hieronder ziet u alle uitgaven van AfbouwPost. AfbouwPost is het magazine die u informeert over de ontwikkelingen in de afbouwsector en wat dat voor u betekent. Als u op een uitgave klikt, kunt u meer lezen over de uitgave. U kunt de uitgave downloaden door op download onderaan de tekst te klikken. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Volg ons op social media!

AfbouwPost nr. 3 2021

In AfbouwPost nr. 3 van 2021 kunt u lezen over onze nieuwe collega Pascal Hagen, de Quickscan van Volandis en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs. Lezen dus!

Heeft u een mooi project gemaakt waar u graag wat meer over wil vertellen, wat meer van wil laten zien? Neem dan contact op met de redactie via mebest@tbafbouw.nl of 070 33 66 500.

Download AfbouwPost nr. 3 2021

AfbouwPost nr. 2 2021

In AfbouwPost nr. 2 van 2021 kunt u lezen over het cross media platform Mebest, de nieuwe plafond- en wandopleiding van Savantis, de online rekentool voor de uitkering van de zware beroepenregeling, Bouwspraak en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 2 2021

AfbouwPost nr. 1 2021

In AfbouwPost nr. 1 van 2021 kunt u lezen hoe u kosten kunt besparen. Ook kunt u lezen over het nieuwe cross mediaplatform van Mebest en welk voordeel u heeft van de diensten die Volandis aanbiedt. Daarnaast vertellen wij u over de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs en Initiatief TruStone. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 1 2021

AfbouwPost nr. 4 2020

In AfbouwPost nr 4 van 2020 vertellen wij u over de zware beroepenregeling voor de Afbouw: wat houdt de regeling in voor u als werkgever? In dit nieuwsitem beantwoorden wij de meest gestelde vragen voor u. Verder kunt lezen over onze diensten en de actie die wij hebben. Als u in januari een dienst besteld, ontvangt u een gratis Staatslot! Ook kunt lezen over de nieuwe eis voor voegafwerking van plafonds en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs. Lezen dus! 

Download AfbouwPost nr. 4 2020

AfbouwPost nr. 3 2020

In AfbouwPost nr 3 van 2020 vertellen wij u over de zware beroepenregeling voor de Afbouw, de PAGO, onze nieuwe richtlijn 3.8, de PAWW-regeling en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs boordevol adviezen en tips. En u kunt meedoen aan onze kruiswoordpuzzel en een fles champagne winnen. Lezen dus! 

Download AfbouwPost nr. 3 2020

AfbouwPost nr. 2 2020

In AfbouwPost nr 2 van 2020 vertellen wij u over de gevolgen van het coronavirus op de afbouwsector, hoe u voortaan met eHerkenning moet inloggen bij APG, onze nieuwe terrazzofolder die u kunt gebruiken voor uw huidige/potentiële klanten en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs boordevol adviezen en tips. En u kunt meedoen aan onze kruiswoordpuzzel en een fles champagne winnen. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 2 2020

AfbouwPost nr. 1 2020

In AfbouwPost nr 1 van 2020 vertellen wij u over onze diensten, wat het principeakkoord cao Afbouw 2020-2021 voor u betekent, over de komende vernieuwing van onze website www.tbafbouw.nl, uw gouden kans en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs boordevol adviezen en tips. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 1 2020

AfbouwPost nr. 3 2019

In december 2019 is de derde AfbouwPost van dit jaar verstuurd! In deze versie is te lezen over de diensten en nieuwe richtlijnen folders van het TBA. Ook doen Yasin en Emre een oproep om in de afbouwsector aan de slag te kunnen. Tot slot leest u over de uitgebreide praktijkervaringen van de technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 3 2019

AfbouwPost nr. 2 2019

In september 2019 is de tweede AfbouwPost van dit jaar verstuurd! In deze versie is te lezen over de geluids- en vlakheidsmeting van het TBA, de A-bladen van Volandis, de nieuwe arbocatalogus, de nieuwe plafond- en wandopleidingen en de praktijkervaringen van de technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 2 2019

AfbouwPost nr. 1 2019

In april 2019 is de eerste AfbouwPost van dit jaar verstuurd. In deze versie is te lezen over de nieuwe loon- en functiestructuur, de TBA-app, het interview met blokkensteller Jur en zijn werknemer Zakaria en de praktijkervaringen van de technisch adviseurs.  Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 1 2019

AfbouwPost nr. 3 2018

In deze editie van AfbouwPost kunt u lezen over onze app voor zowel Android als iOS, www.afbouwbanen.nl, onze nieuwe collega Mickey van Gasteren en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 3 2018

AfbouwPost nr. 1 2018

In juni 2018 is de eerste AfbouwPost van dit jaar verstuurd. In deze versie is te lezen over onze nieuwe collega René Rieborn, de TBA-app, de uitzending over de afbouw in het programma Doe Maar Duurzaam op RTL7 en de praktijkervaringen van de technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 1 2018

AfbouwPost nr. 3 2017

In deze versie van AfbouwPost zijn wij op zoek naar een Technisch Adviseur Vloeren. De technisch adviseur geeft (herstel)advies, verricht schadediagnoses en kwaliteitscontroles door het hele land. In voorkomende gevallen brengt de technisch adviseur een bindend technisch advies uit. Het werkgebied betreft vloeren, vloerafwerkingen en terrazzo.  Bovendien staat er in deze editie van AfbouwPost een artikel over de financiële voordelen van het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 3 2017

AfbouwPost nr. 2 2017

In deze versie van AfbouwPost vertellen wij u over de registratie van onze technisch adviseurs bij het LRGD en over de mogelijkheden van een vervroegde pensioenering voor afbouwmedewerkers. Ook leest u over onze TBA-app en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs. Zo had Hermen de Hek te maken met een bezweken plafond door overbelasting van de wind en had Onno de Vries te maken met stylolieten in Belgisch hardsteen. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 2 2017

AfbouwPost nr. 1 2017

In deze versie van AfbouwPost vertellen wij u over TBA Totaal en hoe u hoge boetes kunt voorkomen als u zandcementdekvloeren legt. Ook leest u over onze incompany cursussen en de praktijkervaringen van onze technisch adviseurs. Zo had Ed van der Plas een discussie over de esthetische kwaliteit van stucwerk en kwam Onno de Vries Bénardse cellen tegen. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 1 2017

AfbouwPost nr. 3 2016

In deze versie van AfbouwPost vertellen wij u wat het voor u betekent dat APG de nieuwe uitvoeringsorganisatie voor pensioen- en CAO-regelingen wordt. Ook laten we u kennis maken met het nieuwe interportaal voor de afbouwsector: www.mijnafbouw.nl. En heeft u het (Dek)vloerenboek al?  Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 3 2016

AfbouwPost nr. 2 2016

In deze versie van AfbouwPost presenteren wij u met trots onze nieuwe dienst: stroefheidsmeting. Daarnaast vertellen wij u over de cursus VCA VOL en de bijdrage van de afbouwsector om arbeidsgehandicapten aan een baan te helpen. Ook leest u over de ervaringen van onze technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 2 2016

AfbouwPost nr. 1 2016

In deze versie van AfbouwPost presenteren wij u met trots onze nieuwe dienst: gevecontroles. Daarnaast vertellen wij u waarom buitengevelisolate beter is dan spouwmuur- en binnenisolatie. Ook leest u over de ervaringen van onze technisch adviseurs. Lezen dus!

Download AfbouwPost nr. 1 2016

Download de gratis TBA-app!