070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Kijk hier naar het succesverhaal van blokkensteller Jur die Zakaria een kans geeft in de afbouwsector! Klik op de afbeelding om het filmpje te zien.

Afbouwbanen.nl
AfbouwBanen.nl is dé gratis vacaturebank van de afbouw voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om mensen die soms de vereiste kwalificaties missen. Of aan wie niet zo snel wordt gedacht. Het gaat om mensen die bijvoorbeeld hun opleiding niet hebben afgemaakt, lang werkloos zijn of een beperking hebben.

U kunt AfbouwBanen.nl gebruiken voor het vinden van een nieuwe baan in de afbouw. Maar ook voor het vinden van iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt voor een bepaalde functie. Daarnaast kunt u informatie vinden over het in dienst nemen van deze mensen.

Het bevorderen van de deelname van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de afbouwsector is een initiatief van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), FNV, CNV Vakmensen en Technisch Bureau Afbouw. De afbouwsector bestaat uit stukadoren, plafond- en wandmontage (inclusief metalstud), vloerleggen, terrazzo, blokkenstellen en natuursteen.

Bekijk nu www.afbouwbanen.nl.

Download de gratis TBA-app!