070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Met eHerkenning wordt het voor u als werkgever in de afbouw veiliger en eenvoudiger om online zaken te doen. U kunt met één inlogmiddel, een eHerkenningsmiddel, veilig inloggen bij meer dan 400 organisaties. U hoeft dan niet meer voor elke organisatie een ander inlogmiddel te gebruiken. U kunt dan op dezelfde wijze inloggen bij zowel de Belastingdienst als het UWV. Maar ook bij uw pensioenfonds APG.

eHerkenning wordt straks de enige manier voor u om toegang te krijgen tot het werkgeversportaal van APG. Om u te laten wennen aan het nieuwe inlogmiddel zal eerst er een overgangsperiode zijn waarbij u kunt kiezen voor inloggen via eHerkenning of het bestaande inlogmechanisme. Na afloop van de overgangsperiode is eHerkenning de enige manier om in te loggen.

Om de overgang naar eHerkenning zo soepel mogelijk te laten bent u als het goed is begin dit jaar al geïnformeerd over wat eHerkenning is en wat dit nieuwe inlogmiddel betekent voor uw organisatie. Binnenkort ontvangt u een bericht over de aanschaf van een eHerkenningsmiddel of het upgraden van een al beschikbare eHerkenningsmiddel naar het benodigde beveiligingsniveau. Vervolgens zal APG u begeleiden bij het gebruiken maken van eHerkenning als inlogmiddel voor de APG-diensten.

Download de gratis TBA-app!