070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Stucwerk dat los raakt van de ondergrond, omdat dit bij het aanbrengen te nat was. Of het scheuren van voegen door een te hoge luchtvochtigheid. Deze problemen bezorgen u onnodige kosten.

Gelukkig kennen wij deze valkuilen. Wij bieden met TBA Totaal kwaliteitsbewaking van uw project aan. Wij geven aan wanneer risico’s te groot worden en bewaken of de juiste werkzaamheden met de juiste materialen onder de juiste omstandigheden worden uitgevoerd. Hierdoor gaat niet alleen de kwaliteit van uw project omhoog maar bespaart u ook een hele hoop kosten. Met TBA Totaal bent u verzekerd van kwaliteit.

De kwaliteit van uw project kunnen wij alleen goed bewaken als wij regelmatig tussentijdse controles doen. Hierdoor kunnen wij op tijd ingrijpen als het dreigt fout te gaan. De kans op het ontstaan van schades is daardoor vele malen kleiner. Dit voorkomt discussies met de opdrachtgever en helpt bij het afgeven van de garantie aan de opdrachtgever dat alles is gebeurd conform bestek/afspraak. Als het nodig is bieden onze specialisten ook aanvullende metingen, schadediagnoses of hersteladvies. Hierdoor houdt u altijd grip op het gewenste eindresultaat.

Wilt u kosten besparen? Bel 070 33 66 500 of mail naar info@tbafbouw.nl.

Download de gratis TBA-app!