070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Mebest is al 80 jaar hét afbouwvakblad van Nederland! In Mebest staan reportages over innovatieve, inspirerende en bijzondere afbouwprojecten. Daarnaast komen ook de uitvoeringsaspecten van de projecten hierbij aan de orde. De reportages kunt u nu lezen in het magazine en op de website van Technisch Bureau Afbouw. Maar daar komt binnenkort verandering!

Medio 2021 wordt het Mebest crossmedia platform gelanceerd! Wat houdt dit in? Mebest krijgt naast het magazine weer een eigen website www.mebest.nl waar u uitgebreid kunt lezen over prachtige projecten, producten en ander afbouwnieuws. Met handige filters en favorieten kunt u onderwerpen selecteren die u interessant vindt. Ook kunt u een eigen bedrijfspagina maken. Zo kunnen bezoekers van de website uw bedrijf vinden. Gratis bedrijfsreclame zullen we maar zeggen. Wilt u liever filmpjes kijken. Dan kan! Naast een nieuwe website krijgt Mebest ook een eigen YouTube-kanaal. Op dit kanaal kunt u fraaie video’s bekijken over mooie projecten en  nieuwe producten. De video’s zullen ook te zien zijn op de nieuwe website.

Wat is nog meer nieuw? Mebest is dadelijk te volgen op meerdere social media kanalen: Facebook. LinkedIn, Instagram en Pinterest. Daarnaast zal de nieuwe website de pagina Social media wall krijgen. Op de pagina van de nieuwe website kunt u in één oogopslag zien welke berichten er gepost zijn op social media. Handig, toch? Maar tot het zover is kunt u gewoon alle reportages van Mebest lezen in het magazine en op www.tbafbouw.nl/mebest.

Download de gratis TBA-app!