070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

Wie is Pascal?
Goedendag! Ik ben Pascal Hagen, ik ben 36 jaar en ik woon in Dalfsen. Samen met mijn vriendin hebben we vier kinderen: een drukke maar gezellige boel.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag kamperen met het hele gezin. Daarnaast ga ik vaak vissen met mijn zoon of op pad met mijn metaaldetector. Het is dan altijd een verrassing wat ik tegenkom.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Vanaf mijn 18e heb ik altijd in de afbouw gewerkt op het gebied van stucwerk. In verschillende functies heb ik alle aspecten van het stucwerk leren kennen. Naast een opleiding als timmerman in mijn jonge jaren heb ik daarna verschillende opleidingen gedaan die betrekking hebben op stucwerk.

Wat ga je voor TBA doen?
Als Technisch Adviseur bij het TBA ga ik (herstel)advies geven, schadediagnoses verrichten en kwaliteitscontroles doen door het hele land. Mijn werkgebied betreft stukadoorswerk. Tot slot wil ik zeggen dat ik ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging heb en ik hoop u graag snel te mogen ontmoeten!

Download de gratis TBA-app!