070 33 66 500 info@tbafbouw.nl

In de rubriek mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn we op zoek naar afbouwwerkgevers die iemand een kans willen geven in de afbouwsector. In dit artikel gaat de aandacht uit naar de Afghaanse vluchteling Jawat. Hij woont samen met zijn vrouw en kinderen in Wijchen vlakbij Nijmegen en wil dolgraag aan de slag als stukadoor. Hieronder stelt hij zich aan u voor.

‘Hallo, ik ben Jawat. Ik ben een hardwerkende man die van aanpakken weet en mijn gezin is erg belangrijk voor me. In het verleden heb ik verschillende werkzaamheden gedaan: meubels gemaakt, deuren gespoten, gereden als chauffeur, geschilderd en vloeren gelegd. In mijn vrije tijd sport ik graag.

Vorig jaar ben ik in gesprek geraakt met een stukadoor. Zijn werkzaamheden spraken me zodanig aan dat ik graag aan de slag wil als stukadoor. Daarom ben ik op zoek naar een stukadoorsbedrijf die me een kans wil geven. Wilt u me verder helpen? Dan kom ik graag met u in contact.’

Denkt u dat het aannemen van Jawat een administratieve rompslomp is? Nee. Pernu doet uw salaris- en personeelsadministratie en regelt de subsidies. Ook zorgt Pernu voor een jobcoach en de begeleiding bij ziekte. Dit scheelt u een hoop tijd en energie. Pernu helpt maatschappelijk betrokken ondernemers een positieve bijdrage te leveren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deel te laten nemen in uw organisatie.

Heeft u vragen of wilt u een gesprek met Jawat? Dan kunt u bellen naar 070 33 66 505 of mailen naar po@tbafbouw.nl.

Download de gratis TBA-app!